Praktisk information

Åbningstider

.
Mandag:  8-17.00
Tirsdag:   8-14.30
Onsdag:   7-17.00
Torsdag:  8-18.00
Fredag:    7-14.30

Vi bestræber os på at kunne give dig en tid samme dag eller dagen efter din henvendelse.

Ved behov for kiropraktor på helligdage eller i weekender:

Ved behov for kiropraktor i weekender/helligdage kan Kiropraktorvagten kontaktes på 70 20 36 42, mellem kl. 9.00-10.00. Her vil du blive oplyst om hvilken kiropraktor der har vagten den pågældende dag. Der vil blive opkrævet tillægshonorar jævnfør overenskomsten.

 

Find vej til Kiropraktisk Klinik Haarby – klik her

 

..

Godt at vide når du kommer til behandling i klinikken

Husk at medbringe dit sygesikringskort til registrering inden behandling. Forældre, til spædbørn der endnu ikke har sygesikringskort, kan taste spædbørns CPR-nummer på skærmen.

Du betaler efter hver behandling med dankort, kontant eller mobilepay.

Ved udeblivelse eller afbud efter kl. 12.00 på dagen, opkræves udeblivelsesgebyr, jævnfør overenskomst.

Vi har et roligt område hvor du kan amme din baby før/efter behandling, og på toilettet har vi pusleplads.

Der er gratis parkering og handicapparkering lige ude foran vores dør.

..

Priser  

Det kræver ingen lægehenvisning at gå til kiropraktor.  

Klinikken har overenskomst med Den Offentlige Sygesikring, hvorfor priserne er fastsat af en overenskomst mellem Danske Regioner og Dansk Kiropraktor Forening. Der gives derfor altid tilskud til kiropraktisk behandling.  Aktuelle priser og tilskud kan findes her

Sygeforsikring Danmark

Er du medlem af Sygeforsikring Danmark skal du huske at oplyse os om dette, så indberetter vi automatisk dine behandlinger til dem, så du kan få tilskud til behandling. Se mere her:

Sundhedsforsikring

Har du en sundhedsforsikring eller får betalt behandling af dit forsikringsselskab, kan vi afregne direkte med dem. Du skal kontakte dem før din første konsultation, så vi kan se dokumentation på at de dækker udgifterne til behandling.

Helbredstillæg

Har du helbredstillæg, kan du søge din kommune om tilskud til kiropraktisk behandling.  I første omgang betaler du selv regningen, og sender den herefter til borgerservice i din kommune. Tilskuddets størrelse afhænger af din personlige tillægsprocent.  Der kan ydes tilskud på op til 80%.

Er du medlem af Sygesikring Danmark, fratrækker Udbetaling Danmark det tilskud du får fra Sygesikring Danmark.

.

.

Kiropraktisk Klinik Haarby har ydernummer, og patienter får tilskud til behandling fra sygesikringen, også selvom du ikke henviser. Du kan sende os en henvisning via refHost eller som en edifact korrespondance til vores ydernummer/lokationsnummer. Medcom har sikret, at alle lægesystemer indeholder henvisningstyper til kiropraktor.

Vi sender en korrespondance på alle de patienter der henvises fra egen læge, samt ved patienter hvor der er særlige forhold vi ønsker jeres involvering i, og alle patienter der ikke før har været til kiropraktor.

Ved henvisning af patienter til prolaps pakkeforløb sender vi en epikrise både efter indledende og afsluttende undersøgelse. Det gør vi også, selv om patienten ikke er henvist fra egen læge. Undervejs i forløbet kan vi ved behov henvise til MR-scanning og til Middelfart Rygcenter.

En stor andel af sygefraværet på arbejdspladsen skyldes arbejdsbetingede gener i bevægeapparatet. Kiropraktiske behandlinger kan afhjælpe disse gener og dermed være med til at forebygge samt reducere sygefraværet.

Ved at indgå et samarbejde med klinikken, kan din virksomhed nøjes med at betale for medarbejdernes faktiske behandlingsomkostninger. Derved slipper I for faste, årlige udgifter til sundhedsforsikringer. Der er ingen fast binding og ordningen er fradragsbetinget for virksomheden (jf. Ligningslovens §30).

Er din virksomhed interesseret i en sundhedsordning, er I velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Se link til klinikken IT-sikkerhedspolitik her

 

Kiropraktisk klinik Haarby
Møllevej 2
5683 Haarby

Tlf: 53 25 53 24
Online booking:
Email: info@kirohaarby.dk

Åbningstider:
Mandag: 8-17
Tirsdag: 8-14.30
Onsdag: 7-17
Torsdag: 8-18
Fredag: 7-14.30