Børnefysioterapi

Undersøgelse

Når I kommer til konsultation hos vores børnefysioterapeut Helle, starter hun altid med at observere barnets spontanmotorik imens hun hører jer forældre fortælle om graviditet, fødsel og tiden frem til nu, samt de udfordringer I oplever i hverdagen.  

Derefter laver Helle en motorisk undersøgelse af barnet i form af legeprægede aktiviteter og ofte også en grundig undersøgelse af kroppens bevægelighed.  

Ud fra undersøgelsen kommer Helle med hendes vurdering af problematikken. Helle kommer med forslag til stimulering eller træning som I forældre skal lave med jeres barn derhjemme.  

Forældrenes rolle

På klinikken ser vi forældrene som den vigtigste ressource ift. at sikre børns trivsel og udvikling. Det er derfor vigtigt for os at klæde forældre på til at kunne stimulere deres barn i hverdagen, da vi tror på, at det er dér, der virkelig kan gøres en forskel. 

Som forældre kender jeres barns og jeres hverdagsrytmer bedst, så derfor laver vi den endelige plan for træningen i fællesskab. I kan også opleve, at Helle tilbyder manuel behandling af børnene i form af løsning af bindevævet, som giver øget bevægelighed i kroppen.  

Behandling

Et forløb ved børnefysioterapeuten kan stå alene eller være i kombination med kiropraktisk behandling. Er du i tvivl om det kunne være noget for dit barn, eller om du skal starte ved kiropraktor eller børnefysioterapeut, er du altid velkommen til at ringe til os eller skrive en mail.   

Online konsultationer

Som noget nyt tilbyder vores børnefysioterapeut nu online konsultationer.
  • Har du bekymringer omkring dit barns bevægelser?
  • Vil du have inspiration til øvelser?
  • Vil du have tjekket, om du laver øvelserne rigtigt?

Så ring til klinikken på 53255324 og bestil en tid til en online konsultation.

Kiropraktisk klinik Haarby
Møllevej 2
5683 Haarby

Tlf: 53 25 53 24
Online booking:
Email: info@kirohaarby.dk

Åbningstider:
Mandag: 8-17
Tirsdag: 8-14.30
Onsdag: 7-17
Torsdag: 8-18
Fredag: 7-14.30