Børnefysioterapi

Når I kommer til konsultation hos vores børnefysioterapeut Helle, starter hun altid med at observere barnets spontanmotorik imens hun hører jer forældre fortælle om graviditet, fødsel og tiden frem til nu, samt de udfordringer I oplever i hverdagen.  

Derefter lave Helle en motorisk undersøgelse af barnet i form af legeprægede aktiviteter og ofte også en grundig undersøgelse af kroppens bevægelighed.  

Ud fra undersøgelse kommer Helle med hendes vurdering af problematikken. Helle kommer med forslag til stimulering eller træning som I forældrene skal lave med jeres barn derhjemme.  

På klinikken ser vi forældrene som den vigtigste ressource ift. at sikre børns trivsel og udvikling. Det er derfor vigtigt for os at klæde forældre på til at kunne stimulere deres barn i hverdagen, da vi tror på, at det er dér, der virkelig kan gøres en forskel. 

Som forældre kender jeres barns og jeres hverdagsrytmer bedst, så derfor laver vi den endelige plan for træningen i fællesskab. I kan også opleve, at Helle tilbyder manuel behandling af børnene i form af løsning af bindevævet, som giver øget bevægelighed i kroppen.  

Et forløb ved børnefysioterapeuten kan stå alene eller være i kombination med kiropraktisk behandling. Er du i tvivl om det kunne være noget for dit barn, eller om du skal starte ved kiropraktor eller børnefysioterapeut, er du altid velkommen til at ringe til os eller skrive en mail.  

 

Babymotorik

På babymotorikholdene blive du klogere på dit barns motoriske udvikling og lære hvordan man ved at stimulere sanserne kan støtte op om den motoriske udvikling. Der lægges vægt på at babymotorik også er en mulighed for at få en dejlig stund med dit lille barn, hvor I får nye ideer til at lege sammen. Det kræver dyre redskaber at lege og aktiverer dit barn. Vi bruger ting, som de fleste af os alligevel har i hjemmet. På babymotorikholdene arbejder vi altid med reguleringen af børnene, altså hvordan vi hjælper dem med at veksle mellem at være vilde/aktive og rolige/stille.

Vi glæder os til at se jer på vores næste babymotorik hold. Hold øje med vores facebook side. Her slår vi op hvornår næste hold starter.