Persondatapolitik


På Kiropraktisk Klinik Haarby ApS behandler vi patienter med smerter og symptomer fra bevægeapparatet.

Indsamling

I forbindelse med behandling på klinikken er det nødvendigt for din behandler at indsamle oplysninger om dig. Både almindelige personoplysninger og personfølsomme oplysninger. Vi indsamler kun den nødvendige og korrekte information og information der er relevant for dit behandlingsforløb. Formålet med indsamlingen er at kunne give dig det mest optimale behandlingsforløb.

Samtykke

Hvis du giver samtykke til det, kan vi indsamle oplysninger fra andre, samt sende dine oplysninger videre til andre. Har du ikke givet samtykke til dette, gør vi det ikke.

Indsigt

Du har altid mulighed for indsigt i dine oplysninger. Dette opnås ved at kontakte os på klinikken med en forespørgsel på dette.

Sletning

Efter persondataforordningen har du ret til sletning. Dette gøres ved henvendelse til klinikken. Vi gør i denne forbindelse opmærksom på at vi ifølge sundhedsloven har 10 års opbevaringspligt af dine data, fra sidste henvendelse til klinikken. Du vil her kunne bruge din ret til indsigelser.

Opbevaring

Vi opbevarer dine data krypterer og forsvarligt efter persondataforordningens forskrifter. Virksomheden opbevarer ikke data uden for Europa.

Fortrolighed

Vi sikrer fortrolighed ved vores personalepolitik. Vi gør meget ud af diskretion på klinikken og i vores dagligdag.

Kiropraktisk klinik Haarby
Møllevej 2
5683 Haarby

Tlf: 53 25 53 24
Online booking:
Email: info@kirohaarby.dk

Åbningstider:
Mandag: 8-17
Tirsdag: 8-14.30
Onsdag: 7-17
Torsdag: 8-18
Fredag: 7-14.30